Friday, April 19, 2024

Работилница под мотото,, Ретко е да си редок”

Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој луѓето со ретки болести го викаат "свој" , месецот кој е редок по своите ретки 28 или 29 дена,...

Освоени награди на Општинскиот натпревар по природни науки

На Општинскиот натпревар по ПРИРОДНИ НАУКИ кој се одржа на ден 23.02.2024 год. , нашите ученици под менторство на наставничката Снежана Јорданова ги постигнаа следните резултати: Јусуф Латифов VI одд. Матеј...