FASHION WEEK

Донирани околу 80 албуми „Детска пошта“

Македонски пошти - Кочани, донираше околу 80 албуми - „Детска пошта“, за сите првачиња во нашето училиште како еден скромен но интересен и весел...

GADGET WORLD

BEST Smartphones

Работилница „Биди модерен селектирај паметно“

Во соработка со Еко Пак Хит Кочани, одржани се работилници со учениците од прво до четврто одделение на тема ‘‘Биди модерен селектирај паметно‘‘. На...

DON'T MISS

POPULAR VIDEO

Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници

Во организација на наставничката по ликовно образование Елизабета Зафирова Стојанова предновогодишно беше организирана работилница на која учествуваа ученици од предметна настава и беа изработени...

HOLIDAY RECEPIES

EVEN MORE NEWS