Friday, April 19, 2024

Новости

Проекти

Освоена I награда на 45. Државна изложба на детски ликовни творби...

0
Од повеќе испратени ликовни творби од наши ученици од предметна настава под менторство на предметниот наставник Елизабета Зафирова Стојанова, ликовната творба на ученичката Ебру...

Настан Вело Родео како дел од проектот „Вело Училишта“

0
На ден 30.05.2019 година 11 ученици од нашето училиште со наставниците ментори Лемпа Василова и Мартин Џамов учестуваа во активностите кои беа предвидени во...

Натпревари

Активности

Работилница под мотото,, Ретко е да си редок”

0
Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој луѓето со ретки болести го викаат "свој" , месецот кој е редок по своите...

21 Февруари-Меѓународен ден на мајчиниот јазик

0
Учениците, членови на Училишниот Младински Клуб од нашето училиште ООУ ,,Раде Кратовче" го одбележаа денешниот ден, 21 Февруари-Меѓународен ден на мајчиниот јазик и испратија порака...