Шеќерна болест

0
164

повод 14 Ноември, Светскиот ден на дијабетот, се одржа предавање на тема – Шеќерна болест, од страна на Д-р Надица Јосифова, педијатар во Општа болница Кочани, воедно родител на ученик од нашето училиште на учениците од петто одделение.