Хуманитарен натпревар за Даниел Митков

0
44

Во организација на ОУ„Раде Кратовче“ се одржа ревијален хуманитарен спортски натпревар помеѓу наставници и родители.

Претходна објаваПредавање – „Здрава храна за детство без мана“
Следна објаваПредавање на тема „Злоупотреба на дрогата“