Одбележан Денот на дрвото

0
225

На ден 3.12.2014г. Денот на дрвото, нашето училиште зеде активно учество во оваа прекрасна и едукативна за учениците,корисна за сите граѓани активност со посејување дрвца во училишниот двор во ПУ с.Нивичани.

 

Претходна објаваПредавање на тема „Злоупотреба на дрогата“
Следна објаваПотпишан Меморандум за Проектот „Мултиетничка интеграција во образованието“