Превенција и заштита од пушење и алкохол

0
91

Предавање од страна на стручно лице од МВР ПС-Кочани Ерхан Хаџи – Минтас, воедно родител на наши ученици со презентација, како дел од Проектот – Заедничка грижа за правилно насочување на учениците.

 

Претходна објаваПотпишан Меморандум за Проектот „Мултиетничка интеграција во образованието“
Следна објаваСвечено доделување на Новогодишните паќетчиња од страна на градоначалникот на Општина Кочани г-от Ратко Димитровски на сите првооделенчиња