Свечено доделување на Новогодишните паќетчиња од страна на градоначалникот на Општина Кочани г-от Ратко Димитровски на сите првооделенчиња

0
52

Градоначалникот на Општина Кочани г-от Ратко Димитровски го посети нашето училиште и на сите првачиња им ги додели Новогодишните паќетчиња, посакувајки на сите ученици и вработени среќни празници! За оваа пригода првачињата од нашето училиште пријатно и топло го пречекаа почитуваниот градоначалник и го поздравија со Новогодишна песничка и на сите им посакаа Среќна 2015година!

 

Претходна објаваПревенција и заштита од пушење и алкохол
Следна објаваРеализирана самостојна мултикултурна активност / Проект-Мултикултурна интеграција