Донирани околу 80 албуми „Детска пошта“

0
3

Македонски пошти – Кочани, донираше околу 80 албуми – „Детска пошта“, за сите првачиња во нашето училиште како еден скромен но интересен и весел Новогодишен поклон! Голема благодарност до нив и им посакуваме на сите вработени Среќна Нова 2015година!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here