Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници

0
33

На 29.12.2014 година сите новогодишни сувенири кои ги направија нашите ученици на самостојната мултикултурна работилница одржана на 24.12.2014 година, заедно со новогодишните честитки изработени од вредните раце на учениците од I3 одд. беа поделени по домовите на наши сограѓани. На овој начин нашето училиште им ги честиташе Новогодишните и Божиќните празници посакувајќи им среќа и добро здравје, разбирање и почитување.

Претходна објаваДонирани околу 80 албуми „Детска пошта“
Следна објаваПредавање на тема – Адолесценција