Предавање на тема – Адолесценција

0
68

Уште една активност од Проектот на МОН – Заедничка грижа за воспитно образовниот процес во училиштата! Одржана работилница, предавање од страна на родител на ученик од нашето училиште, Д-р Фонзи Јуруков на тема – Адолесценција.

Претходна објаваВо пресрет на Новогодишните и Божиќните празници
Следна објаваРаботилница „Биди модерен селектирај паметно“