Работилница „Биди модерен селектирај паметно“

0
11

Во соработка со Еко Пак Хит Кочани, одржани се работилници со учениците од прво до четврто одделение на тема ‘‘Биди модерен селектирај паметно‘‘. На секоја паралелка им се доделени вреќи за собирање на пластични шишиња, кои подоцна ќе бидат рециклирани.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име