Превентивна дентална заштита

0
50

На 26.02.2015 година како дел од проектот на МОН и БРО „Заедничка грижа за правилно насочување на учениците“ се одржа предавање на тема Превентивна дентална заштита, а во улога на предавач беше родителот д-р Весна Беличева, стоматолог. Опфатени беа учениците од трето одделение.

Претходна објаваРаботилница „Биди модерен селектирај паметно“
Следна објаваСамостојна мултикултурна активност