Самостојна мултикултурна активност

0
60

На ден 27.02.2015 година беше одржана самостојна мултикултурна активност од проектот Меѓуетничка интеграција во образованието организирана од наставничката по ликовно образование Елизабета Зафирова Стојанова. Крајнaтa цел беше изработка на честитки по повод празникот на жената – 8-ми Март, кои потоа беа поделени на случајни минувачки во близина на училиштето.

Претходна објаваПревентивна дентална заштита
Следна објаваОсвоени две први и една втора награда на Државен натпревар – Ликовна изложба