Квиз натпревар во областа на сообраќајот

0
27

МВР – Полициска станица Кочани, заедно со ОБСЕ, Општина Кочани, организираа општински квиз натпревар со учество на ученици од сите основни училишта од Општина Кочани и Општините Чешиново – Облешево и Зрновци, на тема – Колку го познаваш сообраќајот.
Учествуваше и нашето училиште кое го доби второто место на натпреварот. Целиот квиз натпревар беше збогатен со две музичко ритмички точки кои ги изведуваа ученици од ОУ ‘‘Раде Кратовче‘‘ Кочани.

Претходна објаваОсвоени две први и една втора награда на Државен натпревар – Ликовна изложба
Следна објаваЕдукативно-творечка работилница по повод 5-ти Март Светски ден на штедење на електрична енергија