Едукативно-творечка работилница по повод 5-ти Март Светски ден на штедење на електрична енергија

0
74

Најпрвин со учениците се разговараше за начините за зачувување на електричната енергија и како тие начини да станат дел од нивното однесување. Потоа беа направени изработки на кои на предната страна се испишани препорачи за ефикасно користење на електричната енергија, кои беа поделени во разни институции – потрошувачи на електрична енергија.

Претходна објаваКвиз натпревар во областа на сообраќајот
Следна објаваПатронен празник