Патронен празник

0
68

На ден 20.03.2015 година со почеток од 19.00 часот се одржа Свечена Академија, по повод Патрониот празник во салата на НУЦК ‘‘Бели Мугри‘‘ Кочани. Во подготвената програма учество зедоа учениците од прво, трето, четврто и петто одделение како и учениците од предметна настава.

 

Претходна објаваЕдукативно-творечка работилница по повод 5-ти Март Светски ден на штедење на електрична енергија
Следна објаваОдбележување на Патрониот празник со положување свежо цвеќе