Одржан Општински натпревар во хор и оркестар при основните и средни училишта во Кочани

0
51

На натпреварот хорот од нашето училиште освои високо второ место, а оркестарот со ученикот Виктор Каров освои прво место со што директно се пласира за учество на Републички натпревар!

Претходна објаваУчество на Меѓународна конференција
Следна објаваРеализирани активности од Проектите Еднакви можности и АЦЕС-преку ОХО здружението!