Хуманоста кај луѓето

0
10

Како дел од проектот „Заедничка грижа за правилно насочување на учениците“ од страна на МОН и БРО на ден 19.02.2016 година се одржа предавање на тема Хуманизмот кај луѓето. Во улога на предавач беше родител од нашето училиште – Тања Стрезовска вклучена како волонтер во хуманитарната организација од нашата општина Благородна мисија Кочани. Беше избрана како предавач со оглед на нејзината ангажираност во хуманитарни активности: помош на стари и изнемоштени лица, обезбедување облека и храна и слично. Предавањето се одржа на учениците од VI-3 одделение, кои досега редовно учествува во хуманитарни активности.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име