Одржан Webinar како дел од ЕКО – ЕДУ проектот

0
18

На ден 17.05.2016год. во 13:30 во салата на Општина Кочани се одржа Webinar како дел од ЕКО – ЕДУ проектот на кој по електронски пат, преку skype двете основни училиште „Св. Климент Охридски“ од Општина Пазарџик, Бугарија и нашето училиште „Раде Кратовче“ го презентираа сработеното во текот на тест периодот, односно од претходните два-три месеци. Презентациите на наставниците – координатори Фиданка Манчова и Сања Павлова од одржаниот Webinar можат да се симнат од следниот линк.

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име