Донација на училишен прибор од Општина Кочани за ученици од ранливи категории

0
26

Секоја учебна година Општина Кочани и градоначалникот г-от Ратко Димитровски, не ги забораваат нашите ученици кои потекнуваат од семејства со социјален карактер. И оваа учебна 2016/2017 година, беа донирани ранци и училишен прибор, кои се поделија на соодветни наши ученици! Благодарност од нашето училиште до Општина Кочани за соработката!

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име