Со велосипедско дефиле до одбележана „Европската недела на мобилност“

0
47

Содржина – Од ОУ „Раде Кратовче“ Кочани учествуваа шест ученика во мешан состав од осмо и деветто одделение со наставниците – ментор по ФЗО.