Освоени места на Општински натпревари

0
20

На ден 11.02.2016 година се одржа Општински натпревар во кошарка-машки и на ден 19.11.2015 година беше одржан Општински натпревар во карате – кати. На натпреварот во кошарка нашите ученици освоија II место, а на натпреварот во карате – кати учениците Благоја Тасевски и Љубомир Давитков освоија I место, а учениците Ненад Стојанов и Али Саидов освоија II место.

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име