Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници

0
108

Во организација на наставничката по ликовно образование Елизабета Зафирова Стојанова предновогодишно беше организирана работилница на која учествуваа ученици од предметна настава и беа изработени новогодишни сувенири и цртежи, а беше украсена и поставена елката. Во името на целото училиште на сите Ви посакуваме среќни Новогодишни и Божиќни празници!