Во организација на Општина Кочани и градоначалникот Ратко Димитровски и бизнис секторот, традиционално продолжи прекрасната активност-Новогодишни пакетчиња!

0
64

На сите ученици од нашето училиште ОУ „Раде Кратовче“ – Кочани од прво до петто одделение им беа доделени Новогодишните пакетчиња со што им ги разубавивме Новогодишните и Божиќни празници!