Ученичката Василија Ангелова од VI-1 одд. освои I награда

0
11

Во организација на НУ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА Битола се одржа 42 Државна изложба на детски ликовни творби на тема „Народната култура како трајна инспирација во моето творештво“ на која ученичката Василија Ангелова од VI-1 одд. под менторство на наставникот Елизабета Зафирова Стојанова освои I награда.

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име