Донација од Општина Кочани

0
21

За нашите вредни ученици, како мотивација за нивно понатамошно залагање, Општина Кочани, донираше ранци и училишен прибор. Нека им е со среќа во новата 2017-2018 година!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име