Освоени места на натпреварот во пинг понг

0
16

На 27.10.2017 година се одржа Општинскиот натпревар во пинг понг во организација на Сојузот на училишен спорт, на кој ученикот Филип Донев од IX-1 одд. под менторство на наставникот Благој Петров го освои второто место и ученикот Јован Дојчинов од IX-1 одд. под менторство на наставникот Тони Стојанов го освои третото место. Нека им е со среќа на претстојниот натпревар!

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име