Литературно читање

0
14

На 8 ноември со почеток од 12 часот во нашето училиште гости ни беа претставници од литературниот клуб Копнеж да се одбележи „Месецот на книгата 2017 година“. Нашите вредни ученици од одделенска и предметна настава заедно со нивните наставници – ментори се претставија со свои литературни творби.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име