Светски ден на акцијата

0
14

Под менторство на наставничките Анита Стојанова и Елизабета Зафирова Стојанова на 08.11.2017 година се одбележа Светскиот ден на акцијата. Од вредните раце на учениците и наставниците произлезе слика колаж кој се изложи во една од училниците во училиштето.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име