Конкурс Избираме најдобар ракопис

0
20

Нашето училиште одговори на повикот на Факултети.мк рачно да ја напишат песната „Убавите жени“ од Блаже Конески и беа испратени повеќе трудови од повеќе наши ученици. Оние кои успеаја да влезат во најдобрите 17 се: Елена Митков IX-3 одд., Ана Павлова IX-3 одд., Александра Стојанова IV-3 одд. и Анастасија Богданова IV-3 одд. Честитки на учениците и нивните ментори наставниците Вера Стојкова и Дивна Јанушова.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име