ОУ „Раде Кратовче“ победник во ФУТСАЛ

0
18

Со победата во финалниот натпревар од 3:1 над екипата од ОУ „Никола Карев“, фудбалерите на ОУ „Раде Кратовче“ се победници на Општинските натпревари во футсал кои ги организираше Сојузот на училиштен спорт – Кочани.

ОУ „РАДЕ КРАТОВЧЕ“ ПОБЕДНИК ВО ФУТСАЛ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име