Освоено I место на Регионално првенство во ФУТСАЛ машки

0
15

Во организација на Федерацијата на училишен спорт на Македонија, Агенцијата за млади и спорт на Р. Македонија и МОН, на 31.01.2018 година се одржа Регионален натпревар во ФУТСАЛ машки, на кој екипата од нашето училиште во состав: Филип Донев, Јован Дојчинов, Рами Велиов, Мелих Велиов, Лазар Стоиловски, Сашко Стојановски, Кристијан Стојановски, Ненад Тренчев и Оруч Шакиров под менторство на предметниот наставник Благој Петров го освоија првото место.
Честитки на учениците и на менторот!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име