Општински натпревар по Spelling Bee

0
18

Содржина: На 24.02.2018 година во ОУ „Раде Кратовче“ се одржа Општински натпревар по Spelling Bee на кој учениците Славица Стојанова од V-3 одд., Петар Каров V-2 одд. и Санела Митева од IX одд. од ПУ с. Нивичани под менторство на предметниот наставник Елена Пантова обезбедија учество на Регионалниот натпревар во Штип и учениците Драган Глигоров и Ненад Стојанов од VII-2 одд. под менторство на предметниот наставник Марија Атанасова исто така обезбедија учество на Регионалниот натпревар во Штип.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име