Освоени награди на Општинскиот натпревар по природни науки и биологија

0
14
 На 03.03.2018 година во ОУ „Малина Попиванова“ се одржа Општинскиот натпревар по природни науки и биологија на кој се постигнаа следниве резултати:
– по предметот природни науки под менторство на предметниот наставник Снежана Јорданова,
3 место освоија учениците Ангела Стојанова и Магдалена Ивановска од V-3 одд. и Антонио Ананиев од V-1 одд., учениците Лана Јосифова и Христијан Арсов од V-3 одд. и Мила Малинова од V-1 одд. се пофалени;
– по предметот природни науки под менторство на предметниот наставник Анита Стојанова, 2 место освои ученичката Ангела Василкова од VI-1 одд. и 3 место Матеа Богатинова од VI-1 одд., а ученичката Михаела Стојанова е пофалена;
– по предметот природни науки под менторство на одделенскиот наставник Васка Серафимова, ученичката Зејнеп Демирова е пофалена;
– по предметот природни науки под менторство на одделенскиот наставник Гордана Манева, 3 место освои ученичката Верица Николова;
– по предметот природни науки под менторство на одделенскиот наставник Дивна Јанушова, 1 место освои ученичката Анастасија Богданова, 2 место Тамара Јангелова, 3 место Марина Велова и Филип Мијалков, а учениците Алекс Адемов, Александра Стојанова, Ана Стојанова, Марија Трифунова, Мартин Стојанов се пофалени;
– по предметот биологија под менторство на предметниот наставник Слободан Зафиров, 2 место освои ученикот Филип Ефтимов од VIII-2 одд., 3 место Ненад Стојанов од VII-2 одд  и Андреја Јангеловска од VII-3 одд., а ученичката Глорија Велкова од IX-2 е пофалена;
– по предметот биологија под менторство на предметниот наставник Анита Стојанова, ученичката Анастасија Атанасова од VIII одд. од ПУ с. Нивичани е пофалена.
Честитки до наставниците и учениците!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име