Прво место на Меѓузонските натпревари во футсал

0
14

На 06.03.2018 година во с. Оризари се одржаа Меѓузонските натпревари во футсал VIII – IX оддeление – машки група А (5), регион – ИСТОК, каде учениците од нашето училиште под менторство на предметните наставници Благој Петров и Тони Стојанов го освоија првото место.
Честитки до наставници и учениците!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име