Прво место на Општинскиот натпревар по англиски јазик

0
45
 На Општинскиот натпревар по англиски јазик кој се одржа на 24.03.2018 година во ОУ „Св. Кирил и Методиј“ ученикот Иван Геогриев од V-3 одд. под менторство на предметниот наставник Елена Пантова освои прво место.
Честитки до наставничката и ученикот!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име