Регионален натпревар по математика

0
25
На 31.03.2018 година во ОУ „Синиша Стоилов“ Зрновци се одржа регионалниот натпревар по математика, на кој ученикот Иван Георгиев од петто одделение под менторство на одделенскиот наставник Силвана Ивановска освои прво место.
Честитки до наставничката и ученикот!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име