Меѓународниот ден на литературата

0
20

И оваа учебна година нашето училиште беше дел од манифестацијата по повод одбележување на Меѓународниот ден на литературата, 2 Април, каде што учество зедоа ученици од прво, четврто и петто одделение, кои се претставија со драматизација за Латвија, а на претходно распишаниот конкурс наградени беа ученичките Марија Трифунова – прва награда и  Марина Велова – втора награда под менторство на одделенскиот наставник Дивна Јанушова.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име