Регионален натпревар по природни науки

0
597
На 15.04.2018 година во Свети Николе се одржа регионален натпревар по природни науки на кој се освоени следниве резултати: 2 место Анастасија Богданова и Филип Мијалков, 3 место Марина Велова, Тамара Јангеловска и Александра Стојановска под менторство на одделенскиот наставник Дивна Јанушова, а ученикот Мартин Стојанов е пофален. Под менторство на предметниот наставник Анита Стојанова ученичката Ангела Василкова од шесто одделение освои второ место и под менторство на предметниот наставник Снежана Јорданова ученичката Ангела Стојанова од петто одделение освои трето место, а учениците Антонио Ананиев и Магдалена Иванова се пофалени.
Честитки до наставниците и учениците!