Регионален натпревар по англиски јазик

0
35

На 21.04.2018 година во ОУ „Св. Кирил и Методиј“ Кочани се одржа регионалниот натпревар по англиски јазик, на кој ученикот Иван Георгиев под менторство на предметниот наставник Елена Пантова освои прво место.

Честитки до наставничката и ученикот!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име