Регионален натпревар по македонски јазик

0
25

На 21.04.2018 година во ОУ „Никола Карев“ Кочани се одржа регионалниот натпревар по македонски јазик, на кој ученикот Филип Ефтимов од осмо одделение, под менторство на предметниот наставник Ана Чаршавска, освои трето место.

Честитки до наставничката и ученикот!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име