Одбележан 23 Април-Денот на планетата Земја

0
21

По повод Денот на планетата Земја – 23 април, ученици од четврто одделение под менторство на наставниците Дивна Јанушова, Катица Петрова, Марија Атанасова и Елизабета З. Стојанова учествуваа во активностите кои имаа за цел да дадат поддршка за заштита на животната средина. Активностите беа од забавен и едукативен карактер и истите се реализираа во ОМУ „Ристо Јуруков“.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име