Меѓународен литературен конкурс 7. БУДИ

0
25
 На 07.05.2018 година во Панчево се одржа Меѓународен литературен конкурс 7. БУДИ на кој ученичката Анастасија Богданова под менторство на одделенскиот наставник Дивна Јанушова во категоријата Буди писац освои второ место.
Честитки до наставничката и ученичката!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име