Меѓународен конкурс „Језик моје мајке“

0
16
 На Меѓународниот конкурс „Језик моје мајке“ во организација на „СВЕТОСАВСКО ЗВОНЦЕ“ И СРПСКО ОДЕЉЕЊЕ МЕЂУНАРОДНОГ ЈАВНОГ ФОНДАЈЕДИНСТВА ПРАВОСЛАВНИХ НАРОДА (МJФЈПН) од добиени 226 трудови, ученичката Ана Стојанова од IV-3 одд. под менторство на одделенскиот наставник Дивна Јанушова доби втора рамноправна награда.
Честитки до ученичката и менторот!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име