Државен натпревар по македонски јазик

0
15
 На 19.05.2018 година во Скопје се одржа Државниот натпревар по македонски јазик, на кој ученикот Филип Ефтимов од VIII-2 одд. под менторство на предметниот наставник Ана Чаршавска беше пофален.
Честитки за ученикот и менторот!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име