Општински натпревар по прва помош

0
22
 На 23.05.2018 година во градскиот парк се одржа Општинскиот натпревар по прва помош, на кој екипата во состав од: Глорија Велкова, Ана Марија Миткова, Ангела Јанкулова, Славче Велков, Мартина Николова и Филип Ефтимов, а под менторство на предметниот наставник Анита Стојанова го освои третото место.
Честитки до учениците и менторот!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име