Предавање на тема: „Алкохолизам и пушење“

0
25

На ден 01.10.2018 година во нашето училиште од страна на д-р Наталија Ивановскa и д-р Марија Постоловска од ЈЗУ Центар за јавно здравје Кочани се изврши предавање на тема: „Алкохолизам и пушење“. Со предавањето беа опфатени 38 ученици од седмо одделение и 45 ученици од осмо одделение.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име