Писателски караван

0
17

Во рамки на одбележување на Неделата на детето се одржа и писателски караван, а како гостин во нашето училиште беше писателот за деца Горјан Петревски, кој пред присутните ученици и наставници се претстави со романот „Марта“-втор дел. Следуваше интересна дискусија со учениците и наставниците, а по ова нашите ученици се претставија со свои литературни твобри.

 

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име