Предавање на тема: „Здрава храна и кариес“

0
16

На ден 15.10.2018 година во ОУ „Раде Кратовче“ Кочани од страна на д-р Сања Костова Илиева и д-р Моника Карова од ЈЗУ Центар за јавно здравје Кочани се изврши предавање на тема: „Здрава храна и кариес“. Со предавањето беа опфатени 67 ученици од прво, 59 ученици од второ и 60 ученици од трето одделение.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име